Bijles rekenen en wiskunde
Home Bijles wiskunde Workshops Je eigen video Over rekentube Nieuws Contact @Rekentube 2018
Bijles Rekenen en Wiskunde In bijna iedere opleiding maakt rekenen een onderdeel uit van de lessen. Dat begint al op de basisschool. Vind jij rekenen moeilijk? Dan kan je bijles krijgen van de leerkracht achter Rekentube. Ik ben gespecialiseerd in leerlingen die moeite hebben met rekenen en wiskunde van basisschool tot en met vmbo tl niveau en onderbouw havo en vwo. Als leerkracht in het voortgezet speciaal onderwijs heb ik veel ervaring met autisme en andere beperkingen die de rekenvaardigheid beïnvloeden. Woon je in de omgeving van Dronten, is het mogelijk om bijles te krijgen bij mij thuis. Afstand hoeft geen probleem te zijn, het is ook mogelijk om bijles via Skype te krijgen. We maken dan gebruik van een beeldverbinding met geluid en schrijven doe ik gewoon op het scherm.

Word abonnee en blijf op de hoogte. Klik hier

Home Rekentoets Wiskunde Bijles wiskunde Workshops Je eigen video Probleem vd week Examen Tafels Leerkracht Rekenmachines Over Rekentube Download Nieuws Contact
Bijles van Rekentube in Dronten of via Skype? Neem gerust contact op via het contactformulier of per mail. Ook kunt u rechtstreeks online een afspraak maken voor een bijles. Bij het maken van een afspraak kan je aangeven of je een bijles in Dronten wilt, of een bijles via Skype. Is jouw gewenste tijdstip niet beschikbaar, stuur gerust een mail voor een ander tijdstip.
Voorbeeld schermafbeelding bijles van Rekentube via Skype
Bijles wiskunde Bijles wiskunde